Relaties/sex

Twee vrouwen gaan het postkantoor binnen, omdat ze postzegels moeten kopen voor op kantoor. Ze staan in de rij, komen er ineens twee gemaskerde overvallers binnen met elk een geweer in hun hand. "Dit is een overval," wordt er geroepen, "iedereen plat op zijn buik."
De ene vrouw gaat op haar buik liggen en kijkt opzij. Ziet ze haar collega op haar rug liggen. Zegt ze: "Meid, draai om, dit is een overval, geen personeelsfeestje."
   
Seks, seks, seks altijd maar seks. Praat liever eens over het weer, "okÚ, wanneer doen we het weer?"
   
Een vrouwelijke professor aan de universiteit herinnert de studenten aan het feit dat ze de volgende dag tijdens het grote eindexamen geen enkel excuus van afwezigheid zal dulden. Enige uitzondering daarop is een zware verwonding, zeer ernstige ziekte of het plotse overlijden van een naast familielid. Op de eerste rij van het auditorium reageert Tom, de playboy onder de studenten: "En in geval van oververmoeidheid, mevrouw? Van bijvoorbeeld een uitputtende seksnacht?" Hilariteit alom. Wanneer de stilte eindelijk is weergekeerd, glimlachte de vrouwelijke professor eventjes naar de student, schudt lichtjes het hoofd en zegt hem: "Dan mag je met je andere hand schrijven."
   
2 piloten hebben omgeroepen hoe hoog ze zitten en zo zijn ze vergeten de microfoon uit te zetten. Zegt de ene piloot tegen de andere: "weet je waar ik zin in heb? in eens lekker gepijpt te worden en een lekkere tas koffie!". Een stewardess hoort dat de microfoon nog aan staat en snelt naar de cockpit om dit te gaan melden. Dan roept er een passagier: "Vergeet de koffie niet!".
   
Een man komt op het werk en zijn collega's merken dat hij een blauw oog heeft dus vragen ze wat er gebeurd is. De man begint te vertellen: 'mijn vrouw bukte zich gisteren over de diepvries om iets te nemen. Ik kon me niet houden, liep naar mijn vrouw, tilde haar rok op, trok het slipje naar beneden en begon haar lekker te pakken.' De collega's kijken met vragende gezichten naar elkaar waarop ÚÚn van de collega's vraagt: 'en dan? heeft ze dat niet graag?' De man antwoordt: 'jawel jawel, maar niet in de Aldi.'
 
Een homofiel vraagt de slager om een stuk bloedworst van een kilo. Slager: 'In plakjes snijden, meneer?'. Homofiel: 'Denkt U soms dat mijn reet een sjoelbak is?'.
   
Twee vrienden gaan samen een paar dagen de bossen in om te kamperen. Op de derde dag beginnen ze al aardig op elkaars zenuwen te werken. De een zegt: "Ik ben het helemaal spuugzat, dat geklets van je de hele dag. Als ik nog een dag met je moet doorbrengen maak ik u kapot!" De andere vriend heeft een idee: "Als jij nu naar het zuiden gaat, dan ga ik naar het noorden en dan ontmoeten we elkaar weer 's avonds hier bij de tent." De vriend vindt dat een goed plan en gaat zuidwaarts. 's Avond ontmoeten ze elkaar weer bij de tent.
"En hoe was je dag?" vraagt de een. "Geweldig, een stuk verder naar het zuiden is een prachtig meer en daar heb ik de hele dag zitten vissen, en jij?" "Wel, een paar kilometer naar het noorden loopt een spoorbaan en daar heb ik een vrouw ontmoet die naakt was en we
hebben sex gehad in alle mogelijke standjes." "Wow, heeft ze je ook gepijpt?" "Nee, ik kon haar hoofd nergens vinden."
   
Er lopen 2 vibrators over de Noordpool, zegt de een tegen de andere "brrrrrrrrrrrr".
   
Twee hoertjes zitten een paar dagen voor Sinterklaas wat bij te praten, vraagt de ene hoer plots aan de andere wat vraag jij dit jaar aan Sinterklaas? Zegt de andere: "Ik denk mijn normale prijs..."

pagina 1 - pagina 2 - pagina 3

CATEGORIE╦N
Kies hier een categorie

Homepage
Domme blondjes
Relaties/sex
Bekende personen
Toppunt
Hollanders
Werken
School
Andere
Info
Leuke links
Sitemap
Kies een andere categorie:

Domme blondjes
Waarschuwing: niet voor domme blondjes!

Bekende personen
Hoge bomen vangen veel wind, en dat is voor deze beroemdheden niet anders!

Wat is het toppunt van ... ?
Geen moppensite zonder toppunt moppen!

Hollanders
Ook onze noorderburen moeten er eens goed doorgehaald worden!

Werken
Werken moet niet altijd serieus zijn!

School
Leerkrachten, directie, leerlingen,... Niemand zal gespaard worden in deze categorie!

Andere
Alle moppen die niet in een andere categorie thuishoren, kan je hier terugvinden!

Privacybeleid